Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Hálózati csatlakozók

15termék 19
Oyaide C-004 IEC

Oyaide C-004 platina és palládium bevonatú IEC

A P/C-004, amely az M1/F1 filozófiáját örökölte, a P/C sorozat legújabb modellje, és kiváló gyakorlati használhatóságot és kiváló költséghatékonyságot biztosít.

Ahhoz, hogy megfelelően reagálhassunk a vevői igényekre, sok évbe telt kutatások, ismételt tesztelések és az innovatív termék előállításának elérése. Következésképpen az Oyaide most már tudja biztosítani a P/C-004-et.

A P/C-004 é...
49 900 Ft
Oyaide C-029 IEC

Az Oyaide C-029 alapanyaga sárgaréz.

A C-029 felületét is KÉTSZER alaposan polírozzák.

Az Oyaide C-029 testéhez az Oyaide a nagy sűrűségű PBT-t választotta, 30% üvegtöltőanyaggal keverve. Ezt a kombinációt a merevség, a hőstabilitás maximalizálására és a nagy rezonancia-abszorpció biztosítására használták. A külső burkolat polikarbonát.

Tapasztalataink szerint és vásárlóink ​​visszajelzései alapján az Oyaide C-029 dugós váltóáramú csatlakozó a be...
28 900 Ft
Oyaide C-037 IEC

A C-037 egy nagyon jó minőségű ródium bevonatú IEC csatlakozó nagy felbontású zenelejátszó rendszerekhez.

További specifikáció alább:

Érintkezők 1,4 mm vastag deoxidált foszforbronzból
Két polírozási eljárást alkalmaznak a felületen
1,5 mikronos ezüstözött réteg
Ródium bevonatú felület


Japánban készült, Oyaide
37 900 Ft
Oyaide C-046 IEC

Oyaide C-046 palládium/aranyozott IEC

A 046-os Oyaide hálózati csatlakozók arany/palládium bevonatú érintkezőkkel rendelkeznek, és referencia minőségű csatlakozást kínálnak, elérhető IEC (C-046), nagyáramú 16A IEC (C-246), amerikai hálózati csatlakozó (P-) 046), vagy egy Shuko hálózati csatlakozódugót (P-046e). Ezek a hálózati csatlakozók erős, sötétvörös, könnyen megfogható fogantyúkkal és prémium arany/palládium bevonattal rendelkeznek a foszforbronz érintkezőkön....
39 900 Ft
Oyaide C-079 aranyozott IEC

A C-079 egy igazi referencia-minőségű csatlakozó, amely rendkívül vastag (0,2 mikronos) 24 karátos aranyozást alkalmaz, amelyet közvetlenül a foglalat és a penge polírozott felületére visznek fel. A polírozást ezután ismét (kétszer) elvégzik a foszforbronz felületeken. A bevonat kombinációját és vastagságát, valamint a polírozás minőségét gondosan ellenőrzik a hangminőség maximalizálása érdekében. Ahol a ródium tisztán és erősen szól, ott az arany melegen és fényűző...
38 900 Ft
Oyaide C-237 20A IEC

További specifikációk alább:

Ezüst/ródium bevonatú.
Érintkezők – Dezoxidált foszforbronz (fényes felület)
Bevonat – ezüst (1,5 mikron) plusz ródium (0,3 mikron)
Szerelje be a kábel külső átmérőjét – min 6,5 mm max 17,0 mm
Vezetékmérő – max AWG10 (5,5 négyzetméter)


Készült Japánban, Oyaide
40 900 Ft
Oyaide C-279 20A IEC

További specifikáció alább:

Test és külső burkolat
A nagy sűrűségű PBT-t 30% üvegtöltőanyaggal keverik a merevség, a hőstabilitás és a nagy rezonancia-elnyelés érdekében. Polikarbonát.
Penge: deoxidált foszfor bronz (1,4 mm)
Bevonat: 24K arany (2,0 mikron)
Kábel OD fut

Japánban készült, Oyaide
42 900 Ft
Oyaide F1 platina/palládium bevonatú IEC dugó

BEVEZETÉS
Az M1/F1-et zászlóshajónkként terveztük, kompromisszumok nélkül. Az eredmény egy erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzás. Az M1/F1 jelentős előrelépést jelent az élvonalbeli technológia terén, miután örökölte és továbbfejlesztette P/C sorozatunk fejlett technológiáit.

A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökken...
139 900 Ft
Oyaide M1-e platina/palládium bevonatú Schuko dugó

A kifinomultság csúcsa
Az M1/F1-et zászlóshajónkként terveztük, kompromisszumok nélkül. Az eredmény egy erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzás. Az M1/F1 jelentős előrelépést jelent az élvonalbeli technológia terén, miután örökölte és továbbfejlesztette P/C sorozatunk fejlett technológiáit.

A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. A berillium rézből készült érintkezők hőkezeltek a mechanikai integritás és a magas vezetőképesség biztosítása érdekében. Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyet ismételt hallgatási tesztek után választottak ki.

Az M1/F1 erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzása összetéveszthetetlen és felejthetetlen mindenki számára.

Anyagok
Mivel termékeink nagyon egyszerűen összeszerelhetők, alaposan meg kell vizsgálnunk az egyes alkatrészek minőségét. Az egyes komponensek jellemzői harmonizálva lettek az M1/F1 végső termékként.
Az M1/F1 belső háza POM-ból (poliacetálgyanta) készült a megmunkálási jellemzői és a kiváló elektromos szigetelés érdekében. A külső burkolat pedig alumíniumból készült, aluminit kezeléssel a kiváló zajcsökkentés érdekében.
Ezeket 40 mm-es körrudakból NC megmunkálással kivágják, majd az eredeti anyag közel 85%-át kidobják (POM - 90g - 20g / Alumínium - 190g - 25g). A kiváló vágási pontosságot a japán kézművesség hozza el.

A test
30%-ban üveggel töltött PBT kiváló gépi képességgel rendelkezik, és kiváló elektromos szigetelést biztosít. Az M1/F1 rendkívül merev teste hatékonyan csillapítja a nagy sebességű rezgéseket. Minden csavar, amelyet eredetileg M1/F1 és P/C sorozathoz terveztek, rendkívül merev rozsdamentes acélból készül, amely nem mágneses anyag. Ezenkívül a kábelt nem lehet 30 kg-nál kisebb erővel leválasztani a csatlakozóról, ami jelentős biztonsági funkció.

Kapcsolatok
buf02.jpgA Premium sorozat legjobb anyagaként berillium rezet használtunk kiváló vezetőképessége és kiváló mechanikai jellemzői miatt.
Az M1/F1 érintkezői hőkezeltek az elektromechanikus integritás biztosítása érdekében. Az 1,0 mm vastag és 6,0 mm széles érintkezők maximális érintkezési felületet biztosítanak, több mint 8 kg tartóerővel rendelkeznek, és csökkentik a vibrációt az érintkezési ponton a jelátvitel elvesztése nélkül.

Dupla monocoque ház

Az M1/F1 megfelel a nagy teljesítmény és biztonság követelményeinek. Gyönyörű dizájnja pedig szinte spontán módon, a funkcionalitásra való törekvés eredményeként jött létre. A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. Mivel a mágneses tér turbulenciája könnyen generálható a csatlakozók körül, ezért a zajvédelemhez alumínium külső hengert használtunk. Ez az anyagkombináció magas jel/zaj arányt és csillapító rezgést valósít meg. Maximum 17 mm átmérőjű kábel szerelhető.

Bevonat

Az M1/F1 befejezéséhez a gyártási folyamat az alapozástól kezdődik. Az alkatrészként kilyukasztott anyagot gépi hordópolírozás után darabonként kézzel polírozzuk.
Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyeket ismételt hallgatási tesztek eredményeként választottak ki. A belső platinaréteg 0,5 mikron, a külső palládiumréteg pedig 0,3 mikron vastag.

Jellemzők M1 / ​​F1 / M1e
Érintkezők

Berillium réz

bevonat

platima (0,5 mikron) + palládium (0,3 mikron)

test

POM (poliacetál gyanta) + alumínium Monocoque Shell

beépítési kábel OD

min 6,5 mm max 17,0 mm

Maximális huzalvastagság

AWG10 (5,5 négyzetméter)

Névleges V/A

M1・ 125V 15A E

F1 : 125V / 15A, 250V / 16A E, CE

M1e : 250V / 16A CE
219 900 Ft
15termék 19