Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide M1-e platina/palládium bevonatú Schuko dugó
Oyaide M1-e platina/palládium bevonatú Schuko dugó
219 900 Ft

Oyaide M1-e platina/palládium bevonatú Schuko dugó

Oyaide M1-e platina/palládium bevonatú Schuko dugó

A kifinomultság csúcsa
Az M1/F1-et zászlóshajónkként terveztük, kompromisszumok nélkül. Az eredmény egy erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzás. Az M1/F1 jelentős előrelépést jelent az élvonalbeli technológia terén, miután örökölte és továbbfejlesztette P/C sorozatunk fejlett technológiáit.

A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. A berillium rézből készült érintkezők hőkezeltek a mechanikai integritás és a magas vezetőképesség biztosítása érdekében. Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyet ismételt hallgatási tesztek után választottak ki.

Az M1/F1 erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzása összetéveszthetetlen és felejthetetlen mindenki számára.

Anyagok
Mivel termékeink nagyon egyszerűen összeszerelhetők, alaposan meg kell vizsgálnunk az egyes alkatrészek minőségét. Az egyes komponensek jellemzői harmonizálva lettek az M1/F1 végső termékként.
Az M1/F1 belső háza POM-ból (poliacetálgyanta) készült a megmunkálási jellemzői és a kiváló elektromos szigetelés érdekében. A külső burkolat pedig alumíniumból készült, aluminit kezeléssel a kiváló zajcsökkentés érdekében.
Ezeket 40 mm-es körrudakból NC megmunkálással kivágják, majd az eredeti anyag közel 85%-át kidobják (POM - 90g - 20g / Alumínium - 190g - 25g). A kiváló vágási pontosságot a japán kézművesség hozza el.

A test
30%-ban üveggel töltött PBT kiváló gépi képességgel rendelkezik, és kiváló elektromos szigetelést biztosít. Az M1/F1 rendkívül merev teste hatékonyan csillapítja a nagy sebességű rezgéseket. Minden csavar, amelyet eredetileg M1/F1 és P/C sorozathoz terveztek, rendkívül merev rozsdamentes acélból készül, amely nem mágneses anyag. Ezenkívül a kábelt nem lehet 30 kg-nál kisebb erővel leválasztani a csatlakozóról, ami jelentős biztonsági funkció.

Kapcsolatok
buf02.jpgA Premium sorozat legjobb anyagaként berillium rezet használtunk kiváló vezetőképessége és kiváló mechanikai jellemzői miatt.
Az M1/F1 érintkezői hőkezeltek az elektromechanikus integritás biztosítása érdekében. Az 1,0 mm vastag és 6,0 mm széles érintkezők maximális érintkezési felületet biztosítanak, több mint 8 kg tartóerővel rendelkeznek, és csökkentik a vibrációt az érintkezési ponton a jelátvitel elvesztése nélkül.

Dupla monocoque ház

Az M1/F1 megfelel a nagy teljesítmény és biztonság követelményeinek. Gyönyörű dizájnja pedig szinte spontán módon, a funkcionalitásra való törekvés eredményeként jött létre. A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. Mivel a mágneses tér turbulenciája könnyen generálható a csatlakozók körül, ezért a zajvédelemhez alumínium külső hengert használtunk. Ez az anyagkombináció magas jel/zaj arányt és csillapító rezgést valósít meg. Maximum 17 mm átmérőjű kábel szerelhető.

Bevonat

Az M1/F1 befejezéséhez a gyártási folyamat az alapozástól kezdődik. Az alkatrészként kilyukasztott anyagot gépi hordópolírozás után darabonként kézzel polírozzuk.
Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyeket ismételt hallgatási tesztek eredményeként választottak ki. A belső platinaréteg 0,5 mikron, a külső palládiumréteg pedig 0,3 mikron vastag.

Jellemzők M1 / ​​F1 / M1e
Érintkezők

Berillium réz

bevonat

platima (0,5 mikron) + palládium (0,3 mikron)

test

POM (poliacetál gyanta) + alumínium Monocoque Shell

beépítési kábel OD

min 6,5 mm max 17,0 mm

Maximális huzalvastagság

AWG10 (5,5 négyzetméter)

Névleges V/A

M1・ 125V 15A E

F1 : 125V / 15A, 250V / 16A E, CE

M1e : 250V / 16A CE
219 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy34