Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide F1 platina/palládium bevonatú IEC csatlakozó
Oyaide F1 platina/palládium bevonatú IEC csatlakozó
139 900 Ft

Oyaide F1 platina/palládium bevonatú IEC csatlakozó

Oyaide F1 platina/palládium bevonatú IEC dugó

BEVEZETÉS
Az M1/F1-et zászlóshajónkként terveztük, kompromisszumok nélkül. Az eredmény egy erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzás. Az M1/F1 jelentős előrelépést jelent az élvonalbeli technológia terén, miután örökölte és továbbfejlesztette P/C sorozatunk fejlett technológiáit.

A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. A berillium rézből készült érintkezők hőkezeltek a mechanikai integritás és a magas vezetőképesség biztosítása érdekében. Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyet ismételt hallgatási tesztek után választottak ki.

Az M1/F1 erőteljes, dinamikus és rendkívül kifinomult hangzása összetéveszthetetlen és felejthetetlen mindenki számára.

JELLEMZŐK

■ Anyagok
Mivel termékeinket olyan egyszerűen szerelik össze, alaposan meg kell vizsgálnunk az egyes alkatrészek minőségét. Az egyes komponensek jellemzői harmonizálva lettek az M1/F1 végső termékként.
Az M1/F1 belső háza POM-ból (poliacetálgyanta) készült a megmunkálási jellemzői és a kiváló elektromos szigetelés érdekében. A külső burkolat pedig alumíniumból készült, aluminit kezeléssel a kiváló zajcsökkentés érdekében.
Ezeket 40 mm-es körrudakból NC megmunkálással kivágják, majd az eredeti anyag közel 85%-át kidobják (POM - 90g - 20g / Alumínium - 190g - 25g). A kiváló vágási pontosságot a japán kézművesség hozza el.

■ A
30%-os üveggel töltött PBT test kiváló megmunkálhatósággal rendelkezik, és kiváló elektromos szigetelést biztosít. Az M1/F1 rendkívül merev teste hatékonyan csillapítja a nagy sebességű rezgéseket. Minden csavar, amelyet eredetileg M1/F1 és P/C sorozathoz terveztek, rendkívül merev rozsdamentes acélból készül, amely nem mágneses anyag. Ezenkívül a kábelt nem lehet 30 kg-nál kisebb erővel leválasztani a csatlakozóról, ami jelentős biztonsági funkció.

■ Névjegyek
A Premium sorozat legjobb anyagaként berillium rezet használtunk kiváló vezetőképessége és kiváló mechanikai jellemzői miatt.
Az M1/F1 érintkezői hőkezeltek az elektromechanikus integritás biztosítása érdekében. Az 1,0 mm vastag és 6,0 mm széles érintkezők maximális érintkezési felületet biztosítanak, több mint 8 kg tartóerővel rendelkeznek, és csökkentik a vibrációt az érintkezési ponton a jelátvitel elvesztése nélkül.

■ Dupla monocoque ház
Az M1/F1 megfelel a nagy teljesítmény és biztonság követelményeinek. Gyönyörű dizájnja pedig szinte spontán módon, a funkcionalitásra való törekvés eredményeként jött létre. A belső ház POM-ból (poliacetálgyanta) készült, kiváló mechanikai szilárdsága, kiváló rezgéscsillapító tulajdonságai és zajcsökkentő képessége miatt. Mivel a mágneses tér turbulenciája könnyen generálható a csatlakozók körül, ezért a zajvédelemhez alumínium külső hengert használtunk. Ez az anyagkombináció magas jel/zaj arányt és csillapító rezgést valósít meg. Maximum 17 mm átmérőjű kábel szerelhető.

■ Bevonatozás
Az M1/F1 befejezéséhez a gyártási folyamat az alapozástól kezdődik. Az alkatrészként kilyukasztott anyagot gépi hordópolírozás után darabonként kézzel polírozzuk.
Az M1/F1 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyeket ismételt hallgatási tesztek eredményeként választottak ki. A belső platinaréteg 0,5 mikron, a külső palládiumréteg pedig 0,3 mikron vastag.
139 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy27