Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Lemezjátszó kiegészítők

12termék 19
Sendust ötvözet lapos fémpor
Az MWA elektromágneses hullámok elnyelő anyaga, amely az MWA-RC felső felületéhez van rögzítve, egy "Sendust Alloy" anyagot tartalmaz, amely erős zajelnyelő képességgel rendelkezik anélkül, hogy befolyásolná a hangminőséget vagy a képeket. A Sendust ötvözet (SENDUST) egy régi, de új anyag, amelyet Sendaiban fejlesztettek ki az 1930-as években. Ez egy tisztán hazai ötvözet, amely Al-ból, Fe-ből és SiO2-ból áll, nagy mágneses veszteséggel. Ezt a Sendust ötvözetet ...
4 990 Ft
A BR-12 egy butil gumi lemezjátszó szőnyeg, amely csökkenti a tányér vibrációját, hogy javítsa a bakelit kollekció hangzását.

Most az Oyaide számos butilgumi keverék tesztet végzett, és azt találták, hogy javítja a BR-ONE rezgéscsillapítását, mivel a volfrám az az anyag, amely javíthatja a hangminőséget. Azt is megállapították, hogy az MJ-12 elkeskenyedő formája és rajta lévő hangolólyuk elrendezési mintája gumi anyaggal is hatékony.

Ezeket az eredményeke...
31 900 Ft
A BR-ONE egy butilgumiból készült lemezjátszó szőnyeg, amely elnyeli a tányéron keletkező vibrációt, hogy javítsa a lejátszott zene hangminőségét.

Butil gumiból készült

Vastagság 1mm

Súly 80 g

Japánban készült
12 900 Ft
Oyaide HS-CF szénszálas fejhéj ezüst huzalokkal

„2007-ben megalkottuk a HS-CF-et, különösen az analóg hangzás szerelmeseinek. 4 mm vastag fejhéja CFRP-ből (karbonszál erősítésű műanyag) készült, amely tizenhét réteg prepreg anyagból áll. Simán csillapítja a rezgések okozta interferenciát anélkül, hogy megváltoztatná a ceruza viselkedését. Az aljzat alumíniumból készült, belül gyantaprésekkel.
A csapok aranyozott sárgarézből vannak, a vezetékek pedig 5N t...
99 900 Ft
Oyaide HSR-102SSC

Az új „HSR-102” a korábbi „HSR-CU” réz fejhéjvezetékeink cseremodelljeként jelenik meg. De ez nem csak egy helyettesítő modell új rézvezetővel.

Ez az új réz Japánból készült 1. sz. osztályú szűz OFC réz, amelyet a felület legfinomabb hámozásával dolgoztak fel, és kétszeri izzítással végezték, elfelejtve a rézanyag legjobb teljesítményét. Gondosan választottuk meg a vezető méretét és a tervezett vezetékkonfigurációt, hogy a legtöbb phono kazettából lapos és ...
9 900 Ft
Oyaide HSR-AG tiszta ezüst

Vannak fejhéjhuzalok, és vannak Oyaide fejhéjvezetékek! A szigorú szabványok szerint gyártott és kivételes teljesítményt nyújtó kiváló minőségű fejhéjhuzalok a crème-de-la-crème: nem fog csalódni.

A 0,2 mm-es 5N tiszta ezüst huzalok fejlett gyártási eljárásokkal készülnek, amelyek magukban foglalják a nagyfrekvenciás elektromos kemencében történő folyamatos öntést, a hideghengerlési eljárást, az izzítási műveletet és a húzási folyamatot. A veze...
19 900 Ft
Oyaide MCS-CF Headshell távtartók

Volt már ilyen rugalmas patrontávtartód? Az „MCS-CF” egy forradalmian új, többpatronos távtartó hat magasságállítási funkcióval. Az anyag a HS – CF által bizonyított szénszálas FRP-t használt. Vastagság 0,5 mm / 1,0 mm / 1,5 mm. Mindegyik készlet 3 darabból áll. Egyedül vagy egymásra helyezve a magasság 0,5 mm-től 3,0 mm-ig 6 fokozatban állítható 0,5 mm-es lépésekben.

A patronnal való érintkezési felület 19 mm × 23 mm, és n...
24 900 Ft
Oyaide SCR-L

L változata a 'Long'-nak.

12 mm-es, 14 mm-es és 17 mm-es csavarokat tartalmaz.

A kazetta a hang egyik fő alkotóeleme lemezek lejátszásakor, a kazetta kiválasztása pedig az analóg audio rajongók egyik igazi izgalma. Ha azonban a csavarok nincsenek megfelelően kiválasztva vagy beszerelve, nem tudja teljes mértékben kihozni az elérhető teljesítményt. Például az alumíniumcsavarok általában alacsony merevségűek, és nem mondhatók a legjobb hangminőségnek.

Az i...
15 900 Ft
Oyaide SCR-S

S változat a 'Short'-hoz.

6 mm-es, 8 mm-es és 10 mm-es csavarokat tartalmaz.

A kazetta a hang egyik fő alkotóeleme lemezek lejátszásakor, a kazetta kiválasztása pedig az analóg audio rajongók egyik igazi izgalma. Ha azonban a csavarok nincsenek megfelelően kiválasztva vagy beszerelve, nem tudja teljes mértékben kihozni az elérhető teljesítményt. Például az alumíniumcsavarok általában alacsony merevségűek, és nem mondhatók a legjobb hangminőségnek.

Az SCR...
15 900 Ft
12termék 19