Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide C-004 IEC
Oyaide C-004 IEC
49 900 Ft

Oyaide C-004 IEC

Oyaide C-004 IEC

Oyaide C-004 platina és palládium bevonatú IEC

A P/C-004, amely az M1/F1 filozófiáját örökölte, a P/C sorozat legújabb modellje, és kiváló gyakorlati használhatóságot és kiváló költséghatékonyságot biztosít.

Ahhoz, hogy megfelelően reagálhassunk a vevői igényekre, sok évbe telt kutatások, ismételt tesztelések és az innovatív termék előállításának elérése. Következésképpen az Oyaide most már tudja biztosítani a P/C-004-et.

A P/C-004 érintkezője berillium rézből készült, amely biztosítja a mechanikai integritást és a magas vezetőképességet. A P/C-004 bevonata pedig platina és palládium kombinációja. A külső henger vastag polikarbonátból készült, amely kiváló mechanikai szilárdsággal rendelkezik, és színes fekete gyémánt, amely érzelmes és izgalmas hangot vetített ki.

Anyag
A P/C-004 érintkezője berillium rézből készül, ugyanúgy, mint az M1/F1 sorozat, új és magas szintű teljesítménnyel.
A hőkezelt berillium réz használata biztosítja az elektromechanikai integritást és a magas vezetőképességet. A C-004 érintkezője 1,0 mm vastag és 6,0 mm széles. Ez maximális érintkezési felületet biztosít, és rendkívül merev, több mint 8 kg-ot bír, és azzal az előnnyel rendelkezik, hogy csökkenti a vibrációt az érintkezési ponton, a jelátvitel elvesztése nélkül.

Bevonatolási folyamat A P/C-004 befejezéséhez a gyártási folyamat az alapozó bevonattal kezdődik. Az alkatrészként kilyukasztott anyagot gépi hordópolírozás után darabonként kézzel polírozzuk.
A P/C-004 bevonata platina és palládium kombinációja, amelyeket ismételt hallgatási tesztek eredményeként választottak ki. A belső platinaréteg 0,5 mikron, a külső palládiumréteg pedig 0,3 mikron vastag.

Test
GF+PBT
A 30%-os üveggel töltött PBT-t kiváló megmunkálási jellemzői és elektromos szigetelése miatt alkalmazzák. A P/C-004 rendkívül merev teste nagy sebességű rezgéscsillapítást tesz lehetővé. Minden csavar, amelyet eredetileg M1/F1 és P/C sorozathoz terveztek, rendkívül merev rozsdamentes acélból készül. Ráadásul az alapos tesztelés során a kábel soha nem vált el 30 kg-nál kisebb erővel a csatlakozódugótól.

Külső burkolat A külső henger vastag polikarbonátból készül. Erőssége és keménysége nagy sebességnél csillapítja a kis rezgéseket anélkül, hogy a kiváló merevsége miatt torzulna.

Specifikáció lent:

Kapcsolatok réz berillium
Platina Platina 0,5 μ + Palládium 0,3 μ (nikkelmentes)
Vezetők 5,5 mm²-ig
30%-ban üvegszállal töltött test a nagyobb merevség érdekében
Rozsdamentes acél csavarok
Kábel átmérő: 6-17 mm
Feszesség / Courant : 250V 10A CE
Műszaki adatok:
Teljes átmérő: 38 mm
Teljes hossz: 70,75 mm
Japánban készült, az Oyaide cég.
49 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy26