Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Csatlakozók/Forrasztás

6termék 16
Oyaide DC-2.1G csatlakozó

A neves japán high-end gyártó, az Oyaide egy vadonatúj egyenáramú csatlakozót mutat be bármilyen 2,1 mm-es középső tűvel rendelkező berendezés csatlakoztatásához, például az M2Tech Young DAC, az Arcam R-Dac, az M2Tech Hi-Face Evo.

Audiofil minőségű egyenáramú tápcsatlakozó bármely olyan egyenáramú elemhez használható, amely 2,1 mm-es középső tűs egyenáramú csatlakozót fogad.

Az egyenáramú csatlakozó helyettesítené az olcsó műanyag c...
8 900 Ft
Oyaide DC-2.5G csatlakozó

A neves japán high-end gyártó, az Oyaide egy vadonatúj egyenáramú csatlakozót mutat be, amely 2,5 mm-es középső tűvel, squeezebox-érintéssel rendelkező berendezés csatlakoztatására szolgál.

Az egyenáramú csatlakozó helyettesítené az olcsó műanyag csatlakozót a fali szemölcsdugók végén vagy egy lineáris tápegységen. Helyre kell forrasztani. Felszerelhetjük Önnek, ha elküldi nekünk a fali szemölcsdugóját.

Japánban készült, az Oyaid...
8 900 Ft
Oyaide Focus 1 XLR (4 csomag)

Úgy javítjuk (Oyaide) termékeink minőségét, hogy gondosan odafigyelünk a szerkezeti jellemzők, a textúra és a megjelenés minden részletére. Csak ha az ilyen részleteket sikeresen integrálják, akkor a termék tökéletes. Az Oyaide-nál minden fáradságot nem kímélve szánunk időt ezekre a kreatív munkákra: a terméktervezés első szakaszától kezdve egy teljes évbe telt, mire elkészült a Focus 1 XLR csatlakozó. A dizájnt a fényképezőgépen megjelenő objektív ihlette, amely ...
149 900 Ft
Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)

A Genesis a mi (Oyaide) eredeti RCA dugónk, az új befogópatronos befogóeszközzel kiegészítve. Ez az újonnan továbbfejlesztett befogópatronos szerkezet, amely a hüvely alsó közepén van elhelyezve, a külső hüvelytől való függetlensége révén biztonságos tartást biztosít a csatlakozórészhez. Ráadásul a csavarrészen lévő nagy viszkozitású zsír bevonat miatt még soha nem érezhette ilyen egyenletes forgást. Ez nem csak az érintés élvezetét nyújtja, hanem javítja a...
99 900 Ft
Oyaide SS-47 ezüst forrasztóanyag 100g (kb. 20m)

Oyaide SS-47 audio minőségű ezüst forrasztó

A végső átláthatóságra való törekvés

Az SS-47, az Oyaide eredeti hi-fidelity forrasztóanyaga a kábelek és a csatlakozók kapacitásának maximalizálása érdekében készült a hangjellegének kiküszöbölésével. Az érintkezési és csatlakozási terület fontosságának alapos mérlegelése után az Oyaide végül elérte, hogy elkészítse a nagy hangminőségű, speciális audioforraszt....
27 900 Ft
Oyaide SS-47 Silver Solder 50g (kb. 10m)

A végső átlátszóságra való törekvés

Az SS-47, az Oyaide eredeti hi-fidelity forrasztóanyaga a kábelek és a csatlakozók kapacitásának maximalizálása érdekében készült a hangjellegének kiküszöbölésével. Az érintkezési és csatlakozási terület fontosságának alapos mérlegelése után az Oyaide végül elérte, hogy elkészítse a nagy hangminőségű, speciális audioforraszt.

Igyekeztek javítani a minőségen azáltal, hogy min...
16 900 Ft
6termék 16