Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide HS-CF szénszálas Headshell ezüst huzalokkal
Oyaide HS-CF szénszálas Headshell ezüst huzalokkal
99 900 Ft

Oyaide HS-CF szénszálas Headshell ezüst huzalokkal

Oyaide HS-CF szénszálas fejhéj ezüst huzalokkal

„2007-ben megalkottuk a HS-CF-et, különösen az analóg hangzás szerelmeseinek. 4 mm vastag fejhéja CFRP-ből (karbonszál erősítésű műanyag) készült, amely tizenhét réteg prepreg anyagból áll. Simán csillapítja a rezgések okozta interferenciát anélkül, hogy megváltoztatná a ceruza viselkedését. Az aljzat alumíniumból készült, belül gyantaprésekkel.
A csapok aranyozott sárgarézből vannak, a vezetékek pedig 5N tiszta ezüstből készültek, amelyek kétrétegű selyemburkolattal vannak szigetelve. A ródiummal bevont ólomcsúcs foszforbronzból készült.

CFRP (szénszál erősítésű műanyag):

Minden fejhéj esetében a legfontosabb a nagy szerkezeti merevség, ugyanakkor könnyűnek kell lennie, és képesnek kell lennie a szükségtelen rezgések csillapítására. A HS-CF-hez a CFRP, szénszál erősítésű műanyagot választottuk, mint az ilyen követelményeknek leginkább megfelelő anyagot.

4 mm vastag héjrésze tizenhét réteg prepreg anyagból (szénszál) épül fel. A tervezési fázisban a középső réteg kivételével egyirányú beállítást alkalmaztunk, hogy maximális rezgéscsillapító tulajdonságot érjünk el. Az epoxigyanta mátrixanyagként történő alkalmazása révén mechanikai szilárdsági tulajdonsága félig állandóan változatlan marad. Szögöntéssel valósul meg, hogy elkerüljük a ragasztási kötéseket és a CNC megmunkálási műveletet.

A tizenhét réteg prepreg anyag T700-ból, egy erősen merev szénszálból (gyártó a Toray) készül, felületi anyaga pedig „1K szövet”, amely T300 szénszálból készül (szintén a Toray).

5N ezüst vezetékek:

A 0,2 mm-es 5N tiszta ezüst huzalokat fejlett gyártási eljárásokkal állítják elő, például folyamatos öntési eljárással nagyfrekvenciás elektromos kemencében, hideghengerlési eljárással, izzítási művelettel és húzási eljárással. Hét sorban vannak felfűzve, hogy elegendő keresztmetszeti területet biztosítsanak, és minimálisra csökkentsék a vezető ellenállását.

A kétrétegű selyemborítású szigetelő alkalmazása tiszta jelátvitelt tesz lehetővé statikus elektromos töltés nélkül. Bár a gyanta típusú anyagok, mint például a PVC vagy a teflon könnyen negatív töltésűek, ezzel szemben a selyem statikus töltéssel szembeni elektromos ellenállással és kiváló elektromos jellemzőkkel rendelkezik. Ezenkívül az üvegszálas hüvely kiváló szigetelési tulajdonságokkal és elektromos statikus töltéssel szembeni ellenállással is rendelkezik.

A ródiummal bevont ólomcsúcs foszforbronzból készült, és az érintkező csapokkal javítja a tapadást.”

Specifikáció lent:

– 4,0 mm-es CFRP foglalat
– Alumínium és műgyanta érintkező
– Sárgaréz, aranyozott bevonat
– Méretek: L=56mm Szél=20mm H=15,9mm
– Tartozékok: HSR-AG、Alumínium csavarok (2 féle)
99 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy1