Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide SCR-S Hangszedőcsavar (rövid készlet)
Oyaide SCR-S Hangszedőcsavar (rövid készlet)
15 900 Ft

Oyaide SCR-S Hangszedőcsavar (rövid készlet)

Oyaide SCR-S

S változat a 'Short'-hoz.

6 mm-es, 8 mm-es és 10 mm-es csavarokat tartalmaz.

A kazetta a hang egyik fő alkotóeleme lemezek lejátszásakor, a kazetta kiválasztása pedig az analóg audio rajongók egyik igazi izgalma. Ha azonban a csavarok nincsenek megfelelően kiválasztva vagy beszerelve, nem tudja teljes mértékben kihozni az elérhető teljesítményt. Például az alumíniumcsavarok általában alacsony merevségűek, és nem mondhatók a legjobb hangminőségnek.

Az SCR-S egy olyan termék, amelyet ennek a problémának a megoldására fejlesztettek ki, és jobb lemezélettartamot biztosítanak. Az SCR-S használatával szilárdan rögzítheti a kazettát, és maximális teljesítményt nyújthat.

A csavar/anya fényűző érzést kelt a kazetta körül, miközben javítja a korrózióállóságot azáltal, hogy 24K aranyozást alkalmaz a kiváló merevségű sárgarézre. Ezen túlmenően a sárgarézből készült, eltérő keménységű aranybevonat bevonásával az anyagra jellemző rezgésmód diszperzióját kísérelték meg. A csavarfej kisebb valószínűséggel zúzódik össze, mint a Phillips csavarnál, és a lapos fejű mínusz csavart alkalmazzák, amely könnyen meghúzható. Azáltal, hogy az anyán csúszásmentes lapos recézést biztosít, megkönnyíti az anya megszorítását a meghúzáskor, így a csavarok kevésbé hajlamosak elpördülni. A csavarfej/anya külső átmérője 4 mm-es kis fejméret, amely nehezen karcolja meg a kazetta kerületét, fejhéjhoz is használható a csavarfej szerelvény ellenfuratával.

Az iparág első új anyaga, a „széngrafit nylon alátét” az SCR-S kulcsfontosságú részévé válik. Ez az alátét ötvözi a fém és a gyanta jellemzőit, vagyis a mérsékelt csúszósságot és párnázó tulajdonságot, csökkenti a csavarok kipörgését és erősebb meghúzást tesz lehetővé. Ez javítja a patron és a fejhéj közötti tapadást, kiküszöbölve a patron zörgését, ami a hangminőség romlását okozza. Az alátét külső átmérője 4,7 mm, ami nagyobb, mint a csavarfej/anya külső átmérője, ezáltal megnő a kazetta/fejhéj érintkezési felülete. A csavar csapágynyomásának elosztása csökkenti a deformációt és a kazetta körüli összeesést, így a csavarok kevésbé érzékenyek a kilazulásra.

Japánban, az Oyaide által gyártott
15 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy10