Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)
Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)
99 900 Ft

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)

Oyaide Genesis RCA dugók (4 csomag)

A Genesis a mi (Oyaide) eredeti RCA dugónk, az új befogópatronos befogóeszközzel kiegészítve. Ez az újonnan továbbfejlesztett befogópatronos szerkezet, amely a hüvely alsó közepén van elhelyezve, a külső hüvelytől való függetlensége révén biztonságos tartást biztosít a csatlakozórészhez. Ráadásul a csavarrészen lévő nagy viszkozitású zsír bevonat miatt még soha nem érezhette ilyen egyenletes forgást. Ez nem csak az érintés élvezetét nyújtja, hanem javítja a belső test és a külső hüvely közötti rezgéscsillapítást is.

Sárgaréz hüvelyének felülete a jó minőségű kamerákhoz hasonlóan kemény kromátozással van kezelve. Ezen kívül foszforbronz érintkezőcsapot alkalmaztunk. A platina és a ródium bevonat új kombinációját alkalmaztuk ehhez a rendkívül eredeti RCA-dugóhoz. Ez a kombináció új hangzási szabványt állít fel az audiofilek számára. Ezenkívül minden finom alkatrészt egy rendkívül pontos CNC marógép alakít ki.

A továbbfejlesztett Genesis az építészeti minőség magasabb színvonalát hozza az RCA csatlakozók meglévő kialakításába.

A befogópatron-befogó funkciót a Genesis alkalmazza. A meglévő befogópatronos kivitelű RCA dugót a teljes hüvely elforgatásával húzzák meg, de a Genesis a független lengőhüvelyen keresztül. Itt sikerült minimálisra csökkenteni a test és a hüvely közötti rést, és csillapítani a rezonanciát.

Anyagok
Érintkező: Foszforbronz
Betétgyanta: Teflon (PTFE)
Külső héj: Rézötvözet (RoHS-kompatibilis)
Kábelbilincs: Rézötvözet (RoHS-kompatibilis)
Bevonatok
Kontaktcsap: Platina + Ródium
Test: Platina + Ródium
Külső héj: Kemény króm
Csatlakozás
forrasztása
Szerelje be az OD
~9,0 mm
Csomagolás
4 darab dobozba
Japánban készült, Oyaide
99 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy43