Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Ypsilon Phaeton integrált erősítő
Ypsilon Phaeton integrált erősítő
6 899 000 Ft

Ypsilon Phaeton integrált erősítő

Ypsilon Phaeton integrált erősítő
Ypsilon Phaeton integrált erősítő
PHAETHON
A Phaethon integrált erősítő sok szempontból egyedülálló termék. Az Aelius monoblokk-erősítőben és a PST100mk2 előerősítőben kifejlesztett számos műszaki megoldást alkalmazza kompakt és elegáns kialakításban.

A Phaethon egy hibrid vonalszintű erősítő, amely csak három aktív erősítési fokozatot használ, ezek közül kettő alacsony zajszintű szelepekkel, egyvégű A osztályú módon működik a bemeneti és a meghajtó fokozatban. Házon belüli transzformátor csillapítót használ, amely az előerősítő részbe van beágyazva egy újszerű utócsillapítási technikában.

A csőmeghajtó fokozat a végfokozathoz egy széles sávszélességű fokozatközi transzformátorral van csatlakoztatva, amely tökéletes fázisfelosztást biztosít a végfokozat számára.

A mindkét fázishoz azonos polaritású félvezetőkkel kombinált végfok egy „kiegyensúlyozott egyvégű architektúrában” a tiszta egyvégű kialakítások ízét kínálja a push-pull kialakítások erejével.

Külön tápegységek vannak a csőhöz és a kimeneti fokozathoz, amelyek öt tápegység induktort használnak az alacsony zajszűréshez.

Mindezeket egyben úgy tervezték, hogy páratlan hangminőséget kínálva, egységesen működjenek, így az integrált erősítő platformja egyértelmű előnyt jelent.

Minden funkció távirányítható, és a kiváló minőségű, nagy karaktereket tartalmazó LCD-kijelzőn keresztül látható, így a szoba egész területéről leolvasható.

A Phaethon jellemzői:
– átlátszó hangú transzformátor csillapító;
– csak három erősítési fokozat, ezek közül az egyik az aktív előerősítő fokozat csövekkel;
– egyedi „bridgedsingle-ended” végfokozat, előfeszítve az A osztályban az „első legfontosabb wattokra”;
– teljes funkciós távirányító.
6 899 000 Ft
Részletek
110Wrms @ 8 ohm
180Wrmss @4 ohm
BANDWIDTH 11Hz -75Khz -3db
OUTPUT IMPEDANCE 0,5ohm
INPUT IMPEDANCE 47 Kohm
GAIN X60
INPUTS 3 RCA +1 XLR unbalanced
POWER CONSUMPTION 125W @ idle
DIMENSIONS 400x185x425 (W x H x D)mm
WEIGHT 35 Kgr
Adatok
Cikkszám
yp100