Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m
VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m
599 900 Ft

VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m

VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m
VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m
VONDITA-Xe Hálózati kábel /1,8m
Elbűvölő hangnem. Ezen koncepció alapján fejlesztették ki a VONDITA-X-et. Azok, akik hallották a hangot, varázslatosnak, néhányan pedig művészinek írták le.

A VONDITA-X egy gyönyörű és varázslatos műalkotás. Az énekhang előbukkan a néma térből, és az elterjedő titokzatos és lenyűgöző hangszín továbbra is rabul ejti a zenét hallgatók szívét.
599 900 Ft
Részletek
Tápcsatlakozó/csatlakozó V-XY/V-XX
Az M1/F1-re alapozva, amely a világ legjobb minőségű tápcsatlakozójaként elbűvölte az audiofileket, újonnan hozták létre a VONDITA-X exkluzív V-XY/V-XX tápcsatlakozót.

Dupla monocoque ház
Az M1/F1-hez hasonlóan a belső ház POM-ot (poliacetál) használ, amely kiváló mechanikai tulajdonságokkal és elektromos szigeteléssel rendelkezik. A külső ház A2017-et használ, amely a duralumíniumról híres, és kiváló zajállósággal és szilárdsággal rendelkezik, valamint gyorsan eloszlatja és elnyomja a vibrációt. A két anyagot ötvöző házszerkezet elnyomja a szükségtelen véletlenszerű hangok előfordulását.

Egyedülálló bevonat kombináció
vondita_x_001_1600s.jpgA legjobb hangzás érdekében a csatlakozók platina és palládium bevonatúak, a csatlakozók pedig aranyozottak. Az M1/F1-hez hasonlóan az elektródák is berillium rézből készülnek, amely kiváló hatótávolsággal rendelkezik. Ezek lehetővé teszik a zenei reprodukáláshoz megfelelő tér vonzó kifejezését, és egy fényes, mégis magvú énekhang kifejezését, amely még a légzést is leírja.


kábel
vondita_cable_001_1600s_600.jpg

Extravagánsan használt selyem közbeiktatás, DNS-re emlékeztető dupla spirális lefolyóvonal és különböző anyagokat ötvöző külső burkolat. Mindegyik az alapos rezgésszabályozás iránti elkötelezettség kristálya. A vibráció elleni védekezés fontos tényező a hangzás szempontjából, és ezt kompromisszumok nélkül tükröztük a kábel belső kialakításában is. A selyem közbeiktatás a statikus elektromosság elnyomására is hatásos. Ezek a belső kialakítások és a 4,0 négyzetméteres, speciális csavarszerkezetű, precíziós „102SSC” vezetőt használó belső vezető, és az ezek által szőtt harmónia csendesség ellenére is kiváló térbeli kifejezést ad, és az optimális sávegyensúly megtartása mellett zenél. növekedés.

vondita_cable_002_1600.jpg

QBT kezelés
A TELOS AUDIO DESIGN jelenleg a fejlett technológián alapuló innovatív termékfejlesztés révén hívja fel a legtöbb figyelmet a világ minden tájáról. A kábelbefutó gép általi QBT feldolgozás adott. A QBT kezelés egyfajta öregedés, amely fokozza a kábel eredeti varázsát.

* Csak VONDITA-X késztermék.
Adatok
Cikkszám
Oy56