Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
1 890 000 Ft

Soulnote X-3 Clock Generator

Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 Clock Generator
Soulnote X-3 óragenerátor
A világelső tervezési elv felfedezéséből született. Ez egy hihetetlen áttörés az óragenerátor tervezésében.

SC Cut ultra alacsony fáziszaj OCXO
Az X-3 egy SC Cut ultra alacsony fáziszajú OXCO-t (termosztatikus fürdő típusú kristályoszcillátort) tartalmaz, amelyet a példátlan hangminőség miatt választottak ki.
Csupasz fólia ellenállások
Mivel nagymértékben befolyásolják az óra hangminőségét, a kimeneti ellenállások csupasz fóliás ellenállásokat alkalmaznak, amelyeket mesterséges műhold minőségű, ultranagy pontosságú ellenállásokból alakítottak ki, kivételes hőtulajdonságokkal és alacsony hőzajjal, majd további testreszabással. Úgy gondoljuk, hogy ebben a szakaszban a rendkívüli ellenállások a leghatékonyabbak.
SMA kimeneti csatlakozó
A kimenő órajel egy 20 GHz feletti specifikációjú SMA terminálról származik. Csak egy kimenet áll rendelkezésre a tökéletes hangminőség érdekében. Az X-3-at SMA–SMA 50 ohmos dedikált órakábellel szállítjuk, de erősen javasoljuk az opcionális RCC-1 órakábel használatát. Éld át újra a zenét, amely felszabadítja a lélek hangulatát.

nem NFB tápegység
Egy nagy kapacitású, 200 VA-os toroid transzformátor, amelyet általában 100 W-os teljesítményerősítőkben használnak, bőséges tápellátást biztosít a kristályoszcillátor meghajtásához. Az egyenirányító dióda az újonnan elfogadott ultra nagy sebességű SiC diódákra támaszkodik. Az egyenirányító csoport számos kis nagyítású, kis kapacitású elektrolit kondenzátorból áll, amelyek párhuzamosan kapcsolódnak, míg a szabályozó a SOULNOTE egyedi, nem NFB diszkrét tápegységét tartalmazza.


Csendes tápegység tartomány
Az összes szükségtelen áramkört, mint a tápegység LED-jeit, relékét stb., leválasztották a kristályoszcillátorról, hogy szupercsendes tápegységet biztosítsanak.


A hangminőséget előnyben részesítő ház
Az X-3 ház egyedi, új dizájnt kapott. A ház olyan funkciókat egyesít, mint a légürítés megszüntetése a kettős, nem merev fedőlemezen, a nem merev váltakozó áramú bemeneteken, a nem merev kimeneti csatlakozókon, a közvetlenül a transzformátorok alatt található három tüsketartón, a titán alátéteken, a szénalátéteken és még sok máson keresztül. Alapvető szakértelmünk a legmagasabb minőségű hangzást fejlesztette ki.
1 890 000 Ft
Részletek
Output

SMA x 1

Output frequency

10MHz

Output impedance

50 ohms

Output level

1,0Vp-p

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

2W

Maximum external dimensions

Main unit: 430(W) × 111(H) × 376(D)mm

Weight

7.5kg

Included accessories

SMA–SMA dedicated clock cable, SMA–BNC converter plug, spikes, power cable
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs213477
Tömeg
11,5 kg/db