Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
8 350 000 Ft

Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player

Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Reference Super Audio CD Player
Soulnote S-3 Referencia Super Audio CD-lejátszó
A tökéletes digitális lejátszási rendszer óraszinkronizálással. Rendkívül erős Super Audio CD lejátszó, amely finom természetes hangokat és élénkséget reprodukál.
R típusú nem NFB áramkörök
Az analóg áramkörök alkalmazzák az újonnan kifejlesztett Type-R nem NFB áramköröket. Ezek szimmetrikus feszültségerősítő áramkörök, amelyek mindössze 4 nagyfrekvenciás bipoláris átmenet tranzisztorból és 8 ellenállásból épülnek fel. Az első fokozat differenciális erősítést használ, erősítés nélkül. Az erősítés csak a második fokozatban keletkezik, ami egy földelt egyvégű erősítő. Azáltal, hogy a kimeneti fokozat előfeszítését LED-es megoldásról tranzisztoros hőcsatolásra változtattuk, a hagyományos 22 ohmos emitterellenállást sikerült csupán 1 ohmra csökkenteni. Ez a hihetetlenül egyszerű konstrukció hatékonyan kiküszöböli az áramforrás zaját, így elsöprő meghajtóerőt tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy a hang valóban friss és élénk kifejezőerővel tündököljön.

Négy ES9038PRO áramkört használ
A DAC chip minden csatornája két ES9038PRO chipet használ, összesen négyet a lejátszóban. Mindegyik csatorna páratlanul erős, 120 mA-es áramkimenete a diszkrét, nem NFB DAC lényeges eleme. Egy áramfeszültség átalakító ellenállás ezt az áramkimenetet közvetlenül az R típusú áramkör első fokozata előtt alakítja át feszültséggé.
Ultra alacsony jitter óra
A DDS LMX2594 fő órajele rendkívül alacsony, 45 femtoszekundumos jitterrel büszkélkedhet, így nem PLL szinkront hoz létre a DAC és az SACD mechanizmus között. Az USB-re vagy LAN-ra történő átvitel nélkül a dinamikus és átlátható SACD-lejátszás a DAC-vezérelt I2S nem-PLL szinkronnal (az ES9038PRO 128fs-os üzemmódja) teljesen felborítja az SACD-ről alkotott hagyományos benyomásokat. Az S-3 Reference beépített ultra-alacsony jitter kristályokkal rendelkezik, és összekapcsolható az ultra-nagy frekvenciájú külső órajelgenerátorral (10 MHz), hogy tovább javítsa az időtengely pontosságát. Nagyfrekvenciás relét használ a szabványos órajel átkapcsolására, hogy kiküszöbölje a további remegést.
RSR-2-12D (Referencia SOULNOTE relé)
Az ultraalacsony veszteségû üvegcsõvel lezárt reed relé, amely alapként a higanyreléhez hasonló teljesítményt nyújt, tovább lett testreszabva. Ez egy eredeti, egyedi, a SOULNOTE által létrehozott relé, amely a vezetékekéhez hasonló hangminőséget ér el.
Ultra kiváló minőségű csupasz fólia ellenállások
Kivételes hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkező, mesterséges műhold minőségű, ultranagy pontosságú fóliaellenállásokat alkalmaztunk, és további testreszabásokat hajtottunk végre a hangminőségre fektetve a hangsúlyt. Ezeket az ultra-magas hangminőségű ellenállásokat házon belül fejlesztették ki, és csupasz fóliás kialakítást alkalmaznak, hogy kiküszöböljék a penészgyanta okozta lerakódásokat.
NULLA LINK
A SFORZATO Corp. és a SOULNOTE összeállt, hogy létrehozzák a ZERO LINK-et, a végső kapcsolatot, amely a D/A konverterek aszinkron áramköreinek kiiktatásával kiváló hangminőséget kíván elérni. A ZERO LINK-el felszerelt hálózati transzport csatlakoztatása egy olyan hálózati rendszert hoz létre, amely teljesen szinkronizálva van a DAC órával, és drámai hangminőség javulást ér el az S-3 Reference aszinkron áramkörök kiiktatásával.
Hatalmas erőcsatornák
A teljesítménycsatornák alkotják az S-3 referenciatest nagy részét. Mind az analóg, mind a digitális rendszerek tápegysége nem NFB tápegység, amely nagy, kiváló minőségű, kis nagyítású elektróda fóliakondenzátorokat használ, amelyek az SACD mechanizmus alatt vannak elhelyezve.
Habzó, teflon borítású, egyszeres rézhuzalok
Az analóg jelek és a tápegység minden vezetéke SOULNOTE habos teflon borítású, egy rézvezetékes referenciakábelt használ. Közvetlenül az áramköri lapokhoz forrasztva kiküszöböli az érintkezési pontokat.SACD mechanizmus közvetlen földeléssel
Az SACD mechanizmus közvetlenül egy földelő tüskére van felszerelve a megmunkált alumínium alapon keresztül. Ez az ideális konstrukció a mechanizmusból közvetlenül a földelő tüskére bocsát ki rezgéseket, miközben nagy pontossággal megtartja a mechanizmus fizikai elhelyezkedését.
8 350 000 Ft
Részletek
Available Compact Disc

super audio CD and music CD (CD, CD-R and CD-RW)

Digital input

2 USB (Type B) inputs, 1 coaxial input (S/PDIF), 1 AES/EBU input

Supported sampling frequency

USB: Max. 768kHz (PCM) / Max. 22.6MHz (DSD)
Coaxial, AES/EBU: Max. 192kHz (PCM) / Max. 2.8MHz (DSD64 DoP v1.1)

Analog output

1 XLR output, 1 RCA output

Analog Output level

Balanced: 5.6Vrms (Adapted Load Impedance 5 k Ohms or more)
Unbalanced: 2.8Vrms(Adapted Load Impedance 5 k Ohms or more)

Analog Frequency characteristic

2Hz ~ 150kHz (+0/-1dB)

S/N ratio

110dB

Total harmonic distortion

0,008%

Analog filter

1st or passive type

External clock input

10MHz (BNC 50ohms)

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

50W

Maximum external dimensions

Main unit: 454(W) × 170(H) × 393(D)mm

Weight

27kg

Included accessories

Spike board, spikes, remote controller, power cable
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs531112
Tömeg
36 kg/db