Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
7 699 000 Ft

Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier

Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 Monoblock Power Amplifier
Soulnote M-3 monoblokk végerősítő
Újonnan beépített ipari minőségű, dobozos kimeneti tranzisztorok a tökéletes, nem negatív visszacsatolású, single push-pull structure. Monoblokkos végerősítő, amely lehetővé teszi, hogy a csúcskategóriás hangszórók a világ minden táján élvezetes lejátszást nyújtsanak.
Egyetlen push-pull végfokozat 4 fokozatú Darlington can-típusú tranzisztorokkal
Úgy döntöttünk, hogy az egyvégű és az egyszeri push-pull kimenet nélkülözhetetlen az érzelmi zenei élmény megteremtéséhez, így kiküszöbölhető a "mikroszkópikus időtartomány elmosódása". oly gyakran a hangminőség javítása a csúcskategóriás órákon keresztül.

Mindazonáltal még mindig le kellett küzdenünk a tipikus szimplanyomású konfigurációk által biztosított viszonylag alacsony áramszinteken. Ennek eredményeként az M-3-ban ipari minőségű, dobozos kimeneti tranzisztorokat vezettünk be viszonylag kis Cob-val és nagy áramerősséggel. A meghajtó fokozat ugyanazokat a végfokozatú tranzisztorokat tartalmazza, mint az A-2-ben, hogy könnyedén meghajtsák ezeket a nagy kapacitású dobozokat, összesen négy Darlington építési szakaszban.

Sínek rézlemezes hűtőbordával
A fő hűtőborda kicsi, könnyű rézlemezes hűtőbordákat használ – ez ritkaság a hagyományos nagy teljesítményű erősítőkben. Ez a hűtőborda gyűjtősínként is működik a konzervtranzisztorok táplálására, míg a konténer típusú tranzisztor terminálok áthaladnak a gyűjtősínen, és közvetlenül az alatta lévő kártyára vannak felszerelve. Ez kiküszöböli a kábelezést – az Achilles' konzerv típusú tranzisztorok heel-je – miközben eltávolítja az induktivitás-komponensek instabilitását és a hangminőség romlását, amelyet a készülékben lévő szigetelőlemez-lerakódások okoznak. Ezenkívül a hűtőborda fizikailag el van szigetelve a háztól, ami jelentősen befolyásolja a hangminőséget, például az átlátszóságot és a nyitottság érzését. Így ez a hűtőborda három legyet öl meg egy csapásra.
Feszültségerősítő fokozat
A feszültségerősítő fokozat nem negatív visszacsatolású differenciál áramköröket (új R típusú áramköröket) alkalmaz, amelyeket a teljesítményerősítőkhöz terveztek át.

Csak egyetlen tranzisztort használnak az emitter követő-, feszültség- és differenciáláramkörök teljes erősítésére, erősítés nélkül. A terhelési impedancia ebben a tranzisztorban egy "GND egyfokozatú erősítésű, egyvégű, nem negatív visszacsatoló áramkör". amely csak a GND-hez kapcsolódik. Ezeket az új Type-R áramköröket mindössze 4 bipoláris csatlakozási tranzisztor és 10 ellenállás felhasználásával hozták létre, hogy az ideális teljes lengés kimenetet széles spektrumban vonják ki, bár ez a konfiguráció alapvetően megegyezik az egyvégű csöves erősítőknél használt konfigurációval. Ezt az ideális, nem negatív visszacsatolású áramkört könnyen lehetne referencia áramkörnek nevezni a teljesítménye szempontjából.
Ultra-alacsony veszteségű 1600 VA nem epoxigyanta töltetű toroid teljesítménytranszformátor
Kifejlesztettünk egy nagy teljesítményű transzformátort, amelyet egy személy egyedül szállíthat. Ez az óriási teljesítménytranszformátor függőlegesen van felszerelve az előlapra, így a szivárgó fluxus párhuzamosan halad az áramköri lapokkal, és titán alátétekre van felfüggesztve, és egy tüskére van csatlakoztatva, hogy a káros rezgések ne kerüljenek át az alvázra.
Nagy sebességű, nem negatív visszacsatolású tápegység
A kommutáló kondenzátorok speciálisan kiválasztott 470 uF nagy ellenállású, kis kapacitású, kis nagyítású fóliaszűrő kondenzátorokat használnak. A kapacitás optimalizálása a használt kondenzátorok számának megfelelően és a tápegység terhelésének minimalizálása tovább javítja a valódi szabályozást ebben a nagy teljesítményű tápegység-transzformátorban. Az egyenirányító dióda újonnan elfogadott SiC diódákat használ a legújabb specifikációkkal, amelyek megerősítik a maximális bemeneti áramértéket. Ez egy elképzelhetetlenül erős és gyors tápegység struktúrát hoz létre.
7 699 000 Ft
Részletek
Maximum output

160W (4Ω)

Total harmonic distortion

0,1% (1W)

Frequency characteristic

2Hz ~ 200kHz (±1dB)

Input sensitivity / impedance

1V / 25kΩ

Gain

22dB

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

110W

Maximum external dimensions

Main unit: 340(W) × 251(H) × 512(D)mm

Weight

31kg

Included accessories

Special speaker cable, Special rack, Power cable
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs819871
Tömeg
80 kg/db