Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
1 510 000 Ft

Soulnote E-1 Phono

Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono
Soulnote E-1 Phono Equalizer
A legendás ph1.0 Phono Equalizer áramköri elrendezésére építve. Továbbfejlesztett phono equalizer, amely az analóg felvételek korlátlan lehetőségeit követi.
Tökéletesen kiegyensúlyozott, diszkrét nem NFB phono equalizer
A nem NFB erősítők legnagyobb előnye a kivételes tranziens válaszkészség, amelyet a magas tartomány végtelen kiterjesztésével érnek el. A nem NFB erősítők még több előnyt biztosítanak az analóg forrásoknál, amelyeknek lényegében nincs hatótávolsága. Az E-1 legendás ph1.0 Phono Equalizerünk áramköri elrendezésére és összetevőire épít, és finomítja a modell finomabb pontjait. A feszültségerősítő áramköri terhelésekbe RIAA elemeket beépítve az E-1 egyedülálló áramköri rendszerrel rendelkezik, amely önmagát RIAA karakterisztikává teszi, és egyenletes minőséget biztosít a teljes 100 kHz feletti frekvenciatartományban, így kiküszöböli mindkét CR típus hátrányait dinamikus tartományokkal a csúcson és NF típusokkal, amelyek a tartománytól függően változtatják az NF hangerőt. A CR alkatrészek 1%-os pontosságú MELF-et és 2%-os pontosságú polipropilén fóliakondenzátorokat használnak a tökéletes görbejellemzők érdekében. Az eredmény egy phono equalizer a ph1.0 lelkét, és figyelemreméltóan növeli a tisztaságot, az információkat és a hangszerű realizmust.


Tökéletesen kiegyensúlyozott áramkörök (MC bemenethez) 
Az E-1 teljes mértékben támogatja a kiegyensúlyozott kazettabevitelt. A hátsó panel működésválasztóval rendelkezik, és szimmetrikus bemeneti XLR csatlakozókkal is rendelkezik. Ha XLR kéterű árnyékolt kábeleket használ a szimmetrikus bemenetekhez, az E-1 tökéletesen kiegyensúlyozott, nem negatív visszacsatolású phono equalizer lesz a bemenettől a kimenetig. Ez egy elsöprő hangzásvilágot hoz létre, amely három dimenzióban bővül, és olyan apróságokkal hangzik, amelyek visszhangra találnak a lelkedben.

Megjegyzés: A műveletválasztó kiegyensúlyozott RCA bemenetekre állítása lehetővé teszi a kiegyensúlyozott bemeneteket, de ez gyakorlatilag egy árnyékolatlan beállítás, és némi zaj keletkezhet. Javasoljuk, hogy mindig XLR kéterű árnyékolt kábeleket használjon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a műveletválasztó nem bemenetválasztó. A legjobb hangminőség biztosítása érdekében a HOT RCA terminál és a 2. XLR csatlakozó érintkezője belülről van csatlakoztatva, csakúgy, mint a COLD RCA terminál (GND) és a 3. XLR csatlakozó érintkezője. Ennek eredményeként nem tud váltani két, az RCA és XLR csatlakozókhoz csatlakoztatott lemezjátszó között. * Az alapértelmezett beállítás kiegyensúlyozatlan (NORMÁL)


Funkciók
Bemeneti terhelési impedancia kiválasztási funkció (LOAD választó):

Válasszon az 1000 ohm, 300 ohm, 100 ohm, 30 ohm, 10 ohm és 3 ohm közül. (MC bemenethez)

MM bemeneti funkció:

Az MM gomb megnyomása lehetővé teszi az MM kazetták és az MC fokozó transzformátorok használatát.

Alacsony tartomány határértéke (szubszonikus szűrő):

A LOW CUT kapcsoló ON állásba állítása csökkenti a mélysugárzó mozgását a rekordok vetemedése stb. következtében.

Kiegyensúlyozott kimenet
Erős, kiegyensúlyozott kimenet érhető el egy teljesen kiegyensúlyozott, nem NFB puffererősítő használatával, amely akár hangszórók meghajtására is képes. Az aszimmetrikus kimenetek csak a HOT szimmetrikus kimeneten keresztül jelennek meg, csakúgy, mint a többi SOULNOTE termék esetében.
Toroid tápegység transzformátor & nem NFB tápegység
Az E-1 260 VA-os toroid transzformátorokat tartalmaz, amelyek ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkeznek, mint az A-1 integrált erősítőben. A Darlington ripple szűrő áramkörök, a gyors helyreállítási diódák és a 10 párhuzamos 1000 μF-os szűrőkondenzátor egy nem negatív visszacsatolású tápegységben egyesül, amely kimeríthetetlen könnyedségérzetet kelt.
1 510 000 Ft
Részletek
Input sensitivity

MC: 0,5mV / MM: 5mV

Load resistance

MC: 3ohm, 10ohm, 30ohm, 100ohm, 300ohm, 1kohm
MM: 47kohm

Gain

MC: 70dB / MM: 50dB

Rated output

Balanced output: 2,8V
Unbalanced output: 1,4V

RIAA deviation

±0,3dB

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

48W

Maximum external dimensions

Main unit: 430(W) × 109(H) × 409(D)mm

Weight

9,5kg

Included accessories

Spikes, Power cord
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs340090
Tömeg
13,5 kg/db