Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
3 220 000 Ft

Soulnote D-2 D/A konverter

Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Soulnote D-2 D/A konverter
Az LMX2594 szuper alacsony jitter funkcióit használó DDS külső órajelgenerátor bemenetekkel. Tökéletesen szimmetrikus, diszkrét nem NFB D/A konverter, amely összesen négy ES9038PRO áramkört használ, és támogatja a nem túlzott mintavételezést.
A DSS a Texas Instruments LMX2594-ét használja
Azok a D/A konverter formátumok, amelyek szabványos órákból állítják elő a szükséges fő órát, általában DDS-t (Direct Digital Synthesizer) használnak. A külső órajelgenerátorok teljesítménye ebben a formátumban rendkívüli frekvenciapontosságot garantál (pl. hány másodperces eltérés következik be több tízezer év alatt), de a jitter (az órajelben fellépő hullámforma szélességének ingadozása) és az ebből eredő fáziszaj nagymértékben függ. a DDS teljesítményéről. Megállapodás szerint az audioberendezések általában DDS-specifikus IC-ket használnak 10 ps (pikoszekundumos) jitter funkcióval, de a D-2 az első olyan eszköz, amely a Texas Instrument PLLatinum™ RF LMX2594 szintetizátorát használja audio DDS-hez. Az LMX2594 szintetizátort radarokhoz és mérőműszerekhez fejlesztették ki, és a világ legmagasabb specifikációival büszkélkedhet: -236 dBc/Hz hatékonysági indexe és 45 fs (femtoszekundum, 1/1000 pikoszekundum) jitter. Ez az ultralow jitter DDS elsöprően tiszta és mély térbeli megjelenítést eredményez a nagy pontosságú külső óra bevitele és a beépített TCXO használatakor.


Támogatja a 10 MHz-es külső szabványos órabemeneteket
A kvarcot meghaladó jitter funkcióval rendelkező DDS használata azt jelenti, hogy a D-2 10 MHz-es külső szabványos órabemenettel érkezik, először a SOULNOTE-val. A belső óra egy nagy teljesítményű TCXO-ra támaszkodik, amely lenyűgöző fáziszajjal büszkélkedhet (-121 dB 10 Hz-es eltolásnál). Ezenkívül mechanikus érintkezőkkel ellátott nagyfrekvenciás relével is rendelkezik, hogy elkerülje az IC további remegését a belső óra és a külső óragenerátor közötti váltáskor. Külső óragenerátor használatakor a belső óra tápellátása leáll és a rezgés megszűnik, így elkerülhető a kölcsönös interferencia veszélye.
4 ES9038PRO-t használ (elsőként az iparágban)
A SOULNOTE eredeti, teljesen szimmetrikus, nem NFB különálló erősítőben minden csatornában 2 ES9038PRO áramkört alkalmaznak a felső és alsó differenciálmű kiegészítő bemeneteihez, amelyek teljesen meghajtják a nem NFB differenciálerősítő kezdeti fokozatát. Az IV áramkörök rendkívül egyszerű IV áramkörök, csak egy ellenállással, hogy kiküszöböljék a TIM torzítást, amely olyan problémás lehet a visszacsatoló típusú IV-eknél. A rendkívül nagy teljesítményű, 120 mA-es ES9038PRO-t minden csatornában használják, hogy lehetővé tegyék a természetes, élettel teli zenelejátszást. Az ES9038PRO szinkron üzemmódban működik a legjobb hangminőség érdekében.
Non-over mintavételi mód
A hagyományos FIR túlmintavételezési mód mellett a D-2 rendelkezik az új non-over mintavételezési móddal is, amely alapvetően egy nem NFB változat, amelyet digitális tartományban való működésre adaptáltak. Ez a mód nem generálja a FIR túlmintavételezésénél megfigyelt elő- és utóvisszhangokat. Rendkívül alacsony zajszinttel büszkélkedhet analóg kimenetekkel, és nincs különbség a két üzemmód között.

Impulzuskimeneti hullámforma FIR túlmintavételező szűrővel (D-2 analóg kimenet)

Az elő- és utóvisszhangok mesterséges "hangok" adatszámításokkal az adatok interpolálása előtt és után jön létre. Simábbá teszik az olyan hullámformákat, mint a szinuszhullámok, de a számítási algoritmusok befolyásolhatják a hangminőséget vagy a kétértelműséget, és hozzáadhatók az időtengelyhez.

Impulzus kimeneti hullámforma Non-Over Sampling módban (D-2 analóg kimenet)

Ez a hullámforma csak akkor érhető el, ha egy nem NFB különálló erősítőt kombinálunk kiváló tranziens választeljesítménnyel. Mivel a zenei hullámformák valójában különböző magasságú impulzushullámok sorozata, a nem túlzott mintavételezési mód kiküszöböli az időtengely információinak minden kétértelműségét, valósághűbb és természetesebb hangminőséget és kiterjedtebb hallgatási környezetet teremt az emberi fül számára, amely rendkívül érzékeny. az időtengelyre.
* A nem túlzott mintavételezési mód nem használható DSD-vel.


Kettős mono felépítés, teljesen diszkrét nem NFB differenciálerősítők segítségével
Az eredeti SOULNOTE diszkrét, teljesen szimmetrikus, nem NFB differenciálerősítők kettős mono konstrukcióban vannak elrendezve, amely teljesen leválasztja az egyes csatornákat, beleértve a tápegység egyenirányítóját is. A hangjelek és a tápegységek csatlakozókábelei megszűntek. A transzformátor vezetékeit is lerövidítették, mivel ez az áramhurkok egyik fő oka.


400 VA bifiláris tekercsű, magas szabályozású toroid transzformátorok nyolc tekercssel a szekunder oldalon
A D-2 az új fejlesztésű, szekunder oldalon nyolc tekercses teljesítménytranszformátorokat tartalmazza, amelyek a nagyon nagy teljesítményű erősítőkéhez hasonló szabályozásra képesek. Az egyes fokozatokban lévő független egyenirányító áramkörök megakadályozzák az interferenciát. Mivel a transzformátorok rezgésforrást jelentenek, a SOULNOTE minden egységben csak egyet használt a rezgéstípus egyszerűsítésére, és úgy építette fel az egység testét, hogy a nem kívánt rezgések egy közvetlenül az egyes transzformátorok alatt elhelyezett tüskéken keresztül továbbítódjanak a testből.
Zajellenintézkedések, amelyek nem támaszkodnak szűrőkre
A D-2 4 db 70 mikron vastag rézfóliába csomagolt kártyát használ, amely kiküszöböli a zajt a nyomtatott áramköri kártya elrendezésének optimalizálásával. Mindenütt olyan zajellenes intézkedéseket alkalmaznak, amelyek nem támaszkodnak olyan szűrőkre, amelyek befolyásolhatják a hangminőséget, például a repülést stb., és mindegyik üzemmód a nem kívánt sugárzást a zajszint alatt tartja.


Független digitális tábla elrendezés, figyelembe véve a jövőbeni frissítéseket
A digitális kártyák független szerkezetek, amelyek egy része a hátsó panelhez csatlakozik, lehetővé téve a jövőbeni frissítéseket. Az analóg áramköri csatlakozások forrasztott tűfejeket használnak, kiküszöbölve a hangminőség romlását, amelyet a csatlakozók érintkezési ellenállása okoz


Két mono DAC-ra bővíthető
A D-2 STEREO, MONO Lch és MONO Rch módok közül választhat. MONO módban az ellentétes csatornában lévő ES9038PRO-k le vannak tiltva, így megduplázódik a teljesítménykülönbség, és gyakorlatilag végtelen a csatornaelválasztás.
3 220 000 Ft
Részletek
Input format

USB: PCM, DSD (DoP v1.1, ASIO native)
Coaxial, AES/EBU: PCM, DSD (DoP v1.1)

Supported sampling frequency

USB: Max. 768kHz (PCM) / Max. 22.6MHz (DSD)
Coaxial, AES/EBU: Max. 192kHz (PCM) / Max. 2.8MHz (DSD64 DoP v1.1)

PCM quantization bit rate

USB: 16bit, 24bit, 32bit
Coaxial, AES/EBU: 16bit, 24bit

Digital input

USB (Type B), coaxial x2 (SPDIF), AES/EBU x2

External clock input

10MHz (BNC50 ohm)

Analog output

XLR x1, RCA x1

Analog output level

XLR: 5,6 Vrms
RCA: 2,8 Vrms

Frequency characteristic

2Hz to 120kHz (+0/-1dB)

S/N ratio

110dB

Total harmonic distortion

0,008% (NOS/176,4kHz)

Analog filter

Two-dimensional passive

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

56W

Maximum external dimensions

Main unit: 430(W) × 160(H) × 405(D)mm

Weight

17kg

Included accessories

Spikes, Power Cord
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs791560
Tömeg
20 kg/db