Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
2 270 000 Ft

Soulnote D-1N D/A konverter

Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Soulnote D-1N D/A konverter
Kompatibilis a 32-bit/768 kHz PCM és a 22,6 MHz-es DSD (DSD512) hangforrásokkal. Tökéletesen kiegyensúlyozott diszkrét nem NFB D/A konverter, amely független monó módokat használ, nem túlmintavételezési móddal.
Kompatibilitás
Kompatibilis a max. 32 bites/768 kHz PCM és max. 22,6 MHz-es DSD (DSD512) hangforrások. Amellett, hogy kompatibilis az új, nagy felbontású hangforrásokkal számos PCM és DAD formátumban az USB bemenetekről, a D-1N támogatja a koaxiális digitális bemeneteket (2 rendszer) és az AES/EBU-t is.


ES9038PRO
Az ES9038PRO, ESS' zászlóshajója, 32 bites DAC, külön-külön telepítve a bal és a jobb csatornába egy monó üzemmódban, amely eléri a világ legmagasabb specifikációit (DNR140 dB). A SOULNOTE eredeti diszkrét nemnegatív visszacsatolású erősítője, amely a MHz-es tartományba nyúlik, akár 120 mA-t is kap a nagy teljesítményű DAC áramellátástól, és ezt a teljesítményt erősíti a kimeneten. Az ES9038PRO és a különálló, nem NFB erősítő kombinációja olyan vibráló zenelejátszást tesz lehetővé, amely olyan energiát sugároz, amely nem érhető el a szabványos OP erősítő áramkörökből.
Ultra-alacsony jitter kristályokkal ellátott óra
Mivel ez van a legnagyobb hatással a hangminőségre, az óra ultra-alacsony jitter-kristályokat használ 1 ps-nál kisebb fázis jitterrel. Az elrendezés a lehető legközelebb helyezi el a DAC chiphez, hogy az ideális óra-hullámmintát hozzon létre.
Erőátviteli transzformátor 260 VA nagyméretű toroid transzformátorral
A teljesítménytranszformátor 260 VA-os nagyméretű toroid transzformátort használ. Ez egy teljesítményerősítő osztályú, nem NFB tápegységet hoz létre. A kivételesen magas, ±43 V-os feszültségbeállítással ez a különálló, nem NFB tápegység erősítőkben is használatos, hogy térbeli kifejeződésében részletgazdag és energiával teli lejátszást biztosítson.
Nyolc különböző tápegység
Nyolc különböző tápegységgel felszerelve, amelyek az eredeti, nagy sebességű diszkrét szabályozóinkat használják. A DAC perifériás áramkörei független tápegységeket alkalmaznak a bal és jobb csatornákhoz mind analóg, mind digitális tápegységben. A D-1N tápegységet is tartalmaz a kristályokhoz, egyet az USB-hez, egyet a logikához és egyet az SPDIF differenciálvevőhöz. Ez a nyolc tápegység a SOULNOTE eredeti, nagy sebességű diszkrét szabályozóit használja, amelyek előnyben részesítik a hangminőséget, hogy a nagyfeszültségű ES9038PRO valódi potenciálja felragyogjon.
NOS mód használata
A hagyományos FIR túlmintavételezési mód mellett a D-1N egy új non-over mintavételezési módot is tartalmaz, amely alapvetően egy nem negatív visszacsatolású változat, amely digitális tartományban működik. Ez a mód nem generálja a FIR túlmintavételezésénél megfigyelt elő- és utóvisszhangokat. Rendkívül alacsony zajszinttel büszkélkedhet analóg kimenetekkel, és nincs különbség a két üzemmód között.

Impulzus kimeneti hullámforma FIR túlmintavételező szűrővel (D-1N analóg kimenet)

Az elő- és utóvisszhangok mesterséges "hangok" adatszámításokkal az adatok interpolálása előtt és után jön létre. Simábbá teszik az olyan hullámformákat, mint a szinuszhullámok, de a számítási algoritmusok befolyásolhatják a hangminőséget vagy a kétértelműséget, és hozzáadhatók az időtengelyhez.

Impulzus kimeneti hullámforma nem túlmintavételezési módban (D-1N analóg kimenet)

Ez a hullámforma csak akkor érhető el, ha egy nem NFB különálló erősítőt kombinálunk kiváló tranziens választeljesítménnyel. Mivel a zenei hullámformák valójában különböző magasságú impulzushullámok sorozata, a nem túlmintavételezési mód kiküszöböli az időtengely információinak kétértelműségét, valósághűbb és természetesebb hangminőséget, valamint kiterjedtebb hallgatási környezetet teremt az emberi fül számára, amely rendkívül érzékeny az időtengely.

* A nem túlmintavételezési mód nem használható DSD-vel.
2 270 000 Ft
Részletek
Input format

USB: PCM, DSD (DoP v1.1, ASIO)
Coaxial, AES/EBU: PCM, DSD (DoP v1.1)

Supported sampling frequency

USB: Max. 768kHz (PCM) / Max. 22.6MHz (DSD)
Coaxial, AES/EBU: Max. 192kHz (PCM) / Max. 2.8MHz (DSD64 DoP v1.1)

PCM quantization bit rate

USB: 16bit, 24bit, 32bit
Coaxial, AES/EBU: 16bit, 24bit

USB profile

USB 2.0, USB Audio 2.0

Digital input

USB (Typ B), coaxial x2 (SPDIF), AES/EBU

Analog output

XLR x1, Cinch x1

Analog Output level

XLR: 5,6 Vrms
RCA: 2,8 Vrms

Frequency characteristic

2Hz to 120kHz (+0/-1dB)

S/N ratio

110dB

Total harmonic distortion

0,003%

Analog filter

Two-dimensional passive
Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

40W

Maximum external dimensions

Main unit: 456(B)×109(H)×379(T)mm

Weight

10kg

Included accessories

Spikes, Power cord
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs357288
Tömeg
14 kg/db