Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Soulnote A-3
Soulnote A-3
7 960 000 Ft

Soulnote A-3

Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
Soulnote A-3
P-3 (előerősítő) és 2x M-3 (monoblokk) egy házba kompromisszumok nélkül.
A bal és jobb csatornás GND teljes szétválasztása
A P-3 előerősítőbe beépített GND elválasztási technológiát alkalmazzák erre a teljesítményerősítő áramkörrel rendelkező modellre. Eredetileg kulcsfontosságú tervezési kérdés volt, hogy hogyan földeljük le a nagy áramot kezelő teljesítményerősítők GND-jét, és nincs példa arra, hogy a GND földelés nélkül történjen. A teljesítményerősítő házának földeletlenségét azonban egyszerű nem NFB áramkörök, optimalizált grafikai tervezés, a nagyáramú hurkok minimalizálása, az induktivitás összetevőinek kiküszöbölése és egyéb tényezők révén sikerült elérni. Ez vezetett az integrált A-3 erősítő megszületéséhez, teljesen elkülönített bal és jobb GND-vel. Továbbá a választó, hangerő, védőáramkör és egyéb relék vezérlőjeleinek fotocsatolóval történő szétválasztásával teljes GND leválasztást érhetünk el, a kapacitás és az induktív komponensek figyelembevételével. A háromdimenziós hangtér tér és tágasság az integrált erősítők új határai.


4 fokozatú Darlington konfiguráció szupererős meghajtóval és elővezetővel
A TO3 (Metal CAN típusú) tranzisztor egyszerű meghajtásához rendkívül erős TO3P tranzisztorokat használnak a meghajtóban és az előmeghajtóban. A tökéletes áramellátás biztosítása egészen az alsó végig, a hfe ingadozások figyelmen kívül hagyása nagy áramoknál egyaránt lehetővé teszi a mély expresszivitás és az izgalmas barázda elérését.


Egyszeres push-pull végfokozat
A végfok egyetlen push-pull SEPP áramkört használ TO3 (Metal CAN típusú) bipoláris tranzisztorral, ahogy az M-3- ban is használják . Elmosódásmentes zenevisszaadást valósít meg megfelelő időzítéssel az ultraalacsonytól a szupermagasig. A szívet melengető zenei visszaadás egyetlen nyomóhúzás eredménye, amely nem töri meg a mikro időtengely pontosságát.


Réz sín hűtőborda
Könnyű, kompakt rézlemezt használnak fő hűtőbordaként. Ez a hűtőborda egyben sínként is szolgál a TO3 (Metal CAN típusú) tranzisztor tápellátásához, és a TO3 (Metal CAN típusú) tranzisztor kivezetései áthatolnak a gyűjtősínen, és közvetlenül az alatta lévő kártyára vannak felszerelve. Ez kiküszöböli a vezetékezést, ami a TO3 (Metal CAN-típusú) tranzisztor hátránya, és segít leküzdeni az induktivitás-komponens okozta instabilitást, ugyanakkor elkerüli a hangminőség romlását, amelyet a szigetelőlemez a készülékre hullik. A hangminőségi hatás is rendkívül lenyűgöző, a hűtőborda háztól való fizikai függetlenségének köszönhetően a szabadság és az átlátszóság érzése. Továbbá az A-3-ban a tápegység és az erősítő kártya egy sín-hűtőbordával van összekötve, amely egyben szerkezeti elemként is szolgál egy blokk kialakításához. Ez valóban egy "négy legyet egy csapásra" hűtőborda.
7 960 000 Ft
Részletek
Model name

A-3SE (Premium Silver) / A-3BE (Premium Black)

Input

3 (balanced), 3 (unbalanced)

Output

1 (loudspeaker)

Volume bypass

1 (balanced), 1 (unbalanced)

Rated output

120W + 120W (4 ohm)

Total harmonic distortion

0.27% (1W, 8 ohm)

Frequency characteristic

2Hz to 200kHz (+/-3dB, 1W, 8 ohm)

Input sensitivity

480mV

S/N

110dB

Maximum gain

33dB

Power voltage

230V AC 50Hz

Power consumption

180W/86W (during idling)

Maximum external dimensions
(including spike feet)

454(W) x 184(H) x 407(D)mm

Weight

31kg

Included accessories

Spike board, spikes, spacer (for Spike board floating), remote controller, power cable
Adatok
Szállitási határidő
4 hét
Cikkszám
avs499399
Tömeg
47 kg/db