Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Oyaide Power Inlet R
Oyaide Power Inlet R
24 900 Ft

Oyaide Power Inlet R

Oyaide Power Inlet R
Oyaide Power Inlet R
Oyaide Power Inlet R
Oyaide Power Inlet R

Power Inlet R az eredeti IEC 320 tápbemenet, amelyet széles körben használnak számos audioberendezéshez. Arra törekedtünk, hogy a legjobb bemenetet gyártsuk a piacon. Mivel nagyon egyszerűen csak egy házból és pengékből áll, a minőség teljesen függ az anyagtól és a gyártási módtól.

A ház 30%-os PBT üvegtöltőanyagból készül, amely a tartósság, a rezgéselnyelés és a hőállóság minőségével rendelkezik. A szélesebb kábelrögzítő résznek köszönhetően pedig könnyebbé teszi a forrasztást a hagyományos tápcsatlakozóhoz képest.
A penge foszforbronzból készült tábláról van levágva. Kézi polírozás után pedig platina és palládium bevonattal van bevonva, ami a legjobb kombináció, amit a prototípusokkal végzett ismételt tesztek után gondoltunk.

A Power Inlet R valóban veszteségmentes energiaátvitelt biztosít. Nagyon meglepne ez a kis darab alkatrész.

TEST
■ 30% üveggel töltött PBT ház
A Power Inret R házát alkotó gyanta 30% üveggel töltött PBT-ből készül. Mivel kiváló a hőállósága, megkönnyíti a forrasztást anélkül, hogy deformálódna vagy a forrasztópáka hője károsítaná.

■ A rögzítőfurat mérete
Rögzítési furat: (20x27,5 R4)
Csavar: 3 mm

BLADE (Kapcsolat)
■ Precíziós vágási munka
A Power Inret R pengéje nem préselés, hanem foszforbronzból készült bronz lapból való levágással készül, amely már bizonyította minőségét az elektromos aljzatainknál és a hálózati csatlakozóinknál.

■ A felület
A penge külső része kézi polírozással van ellátva a vezetőképesség javítása érdekében. Másrészt a penge belső része szándékosan nincs polírozva, hogy a forraszanyag jobb tapadását hagyja el.

■ Platina + palládium bevonat
A Power Inret R lapátjainak bevonata a platina és a palládium kombinációja, amelyet prémium modelljeinknél alkalmazunk, mint például az R1 fali csatlakozóaljzat és az M1/F1 tápdugó/csatlakozó. Kiváló minőségét számos vásárlói visszajelzés és hírnév igazolta.

■ Szélesebb kábelrögzítő rész az egyszerű forrasztás érdekében
A penge belső része, amely kábelrögzítő részként működik, szélesebb lett a könnyű forrasztás érdekében. Ezenkívül megkönnyíti a belső vezetékezést a gyorskapcsokkal, és megtartja a maximális érintkezési felületet.

Maximális átmérő sodrott huzalhoz: 3,5 négyzetméter
Max átmérő egyetlen vezetékhez: φ2,6


SPEC tápbemenet R
Modell
Power Inret R
A penge anyaga
Foszfor bronz
Galvanizálás
Platina + palládium
Faston terminálok
JIS F6.35 (a penge belső oldalához csatlakozik)
Test
30% üveggel töltött PBT
Súly
13.5g
Volt/Amper
125V・15A (CSA)
250V・10A (VDE,SEMKO,KEMA stb.)
Ellenáll a feszültségnek
AC 2000V/1min
Hőellenállás
94V-0 E45034
Megfelelő csavar:
3 mm x 2
A rögzítő furat mérete
20 mm x 27,5 mm R4
24 900 Ft
Adatok
Cikkszám
Oy35