Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
5 900 000 Ft

Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge

Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Etsuro Urushi Gold MC Phono Cartridge
Az Etsuro Gold az MC hangszedő modellek csúcsát képviseli, és úgy lett megalkotva, hogy a világ minden tájáról a legfelsőbb audiofil szenzációt nyújtsa. Az alapvető tervezéshez hűen az Etsuro Gold több mint 40 évnyi Excel Sound hangszedő gyártási tapasztalatát szívta magába.

Az Etsuro Gold modell gyémánt konzollal rendelkezik, és a gyémánt keménységi jellemzői miatt a rezgésáteresztő sebesség növelhető a hangminőség javítása érdekében. Ugyanakkor a szükségtelen rezonancia csökken, hogy hangsúlyozzák a reprodukált hang átlátszóságát.
A tű hegye speciális polírozott Microline tűt használ, amelynek ideális érintkezési felülete 80 μm a rekord hornyokkal szemben a magas reprodukciós teljesítmény elérése érdekében.
A mágneses áramkör az elektromágneses lágyvas és a szamárium-kobalt kombinációján alapul, amelyet számos vívmánya bizonyított, hogy megvalósítsa a tekercs rezgésével összhangban lévő mágneses jellemzőket, hogy biztosítsa a hang általános egyensúlyát és vastagságát. A 2,5 mm-es tiszta zafír alap szilárdan alátámasztja ezeket a legjobb minőségű anyagokat, hogy kiküszöbölje a jelveszteséget.

Az extra-szuper duralumíniumból (A7075) készült házon hagyományos japán kézműves technikát, aranylevelet alkalmaztak. A ház elegáns aranylemezes bevonatát a Kanazawa prefektúrában található Hakuichi együttműködése váltotta fel. Az Etsuro Gold befejezésekor „Hon Kinpaku” 24K tisztaságú arany került a szupermerev extra-szuper duralumínium test (A7075) körül a nem kívánt rezonancia csökkentése érdekében.
A speciálisan kezelt tiszta réz tekercset házon belül felsebzik, és az alkatrészeket is precízen, következetesen kézzel szerelik össze az Excel Sound szakképzett mesterei, akik sok éves kazettagyártási tapasztalattal rendelkeznek. A teljesítmény és az elegáns és pompás kivitel megérdemli, hogy a csúcsmodell legyen.
5 900 000 Ft
Részletek
Type
Moving coil

Frequency response

10-50,000Hz

Output voltage

0.3mV/1kHz

Output balance

<0.3dB/1kHz

Channel separation

33dB/1kHz

Tracking weight

2gr

Impedance
4Ω/1kHz

Trackability

>70μm/2gr

Stylus shape

Special polished 80μm microline diamond

Cantilever

0.22mm□Diamond

Cartridge base

2.5mm pure sapphire plate

Cartridge housing

Extra super duralumin(A7075)

Housing processing

24K Gold leaf "Kinpaku" finish

Terminal pin

24K Gold plated

Cartridge weight

8.7 grams

Content

Warranty card, Instruction manual (Dimensions, specifications), Stylus brush, 2 mounting screws

Box Material

Walnut
Adatok
Szállitási határidő
3 hónap
Cikkszám
avs975616
Tömeg
1 kg/db