Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Artesania Prestige Rack 5 szint
Artesania Prestige Rack 5 szint
1 899 000 Ft

Artesania Prestige Rack 5 szint

Prestige Audio Rack
PLATFORM
Az antimágneses, rozsdamentes acél konstrukció egy speciálisan kialakított alapot támogat a lemezjátszó vagy más alkatrészek felállításához. Különféle változatok és anyagok állnak rendelkezésre. Tekintse meg a tartozékok brosúráját.

ROZSDAMENTES ACÉL FELSŐ RÖGZÍTÉSEK POLCÁLLVÁNYOKNAK
Minden lemez egy kúpos bemélyedéssel készült, amely a forgótányér tüskéit támogatja.

KÜLSŐ SZERKEZETE
Különleges részecskékkel és elasztomerekkel töltött fémből készült. Az asztalok átmérője 60 mm. Ezek a tényezők teszik az asztalt nehézzé, tartóssá és stabillá. A szerkezet rezonancia együtthatója jelentősen csökken. A használt festék diffúziós célokat szolgál.

BELSŐ FELFÜGGESZTÉS SZERKEZETE
A külső szerkezettől elszigetelve. Megszünteti a rögzített és akusztikus forrásokból származó rezgéseket válaszfalak létrehozásával; acél tűk szigetelő tárcsákra támasztva. Ezek további szintű rezonancia elleni védelmet biztosítanak. Ez a függő audioasztal három rekesszel rendelkezik.

TEFLON KÖZÖSSÉGEK
Támogatja a belső szerkezetet és elszigeteli a külső szerkezettől. (Átmérő 38 mm)

FÖLDELÉS TERMINAL
Elektronikai csatlakozás (fonóhoz szükséges) Ha szükséges, ellenőrizze a kézikönyvet a helyes bekötéshez.

LINEÁRIS KAROK
Antimágneses rozsdamentes acélból készült karok. A karok állítható tüskékkel vannak felszerelve (különböző pozíciókban helyezhetők el) a szigetelő tárcsákat és a csillapító betéteket is. Teljes rugalmasság a különböző pozíciókban és könnyű csere.

BRIDGE BAR
A változtatható magasságú hátsó rudak megerősítik a külső szerkezetet, így garantálják a stabilitást, valamint könnyű és kényelmes hozzáférést biztosítanak a rögzítőelemekhez.

BELSŐ KERET
Ezek a keretek állítható magasságúak, így bármilyen méretű alkatrészt megfelelően elhelyezhetnek. Függőleges, függesztett szerkezetű rozsdamentes acélrudakra vannak rögzítve.

LINEÁRIS KAROK
Antimágneses rozsdamentes acélból készült karok. A karok állítható tüskékkel vannak felszerelve (különböző pozíciókban helyezhetők el) a szigetelő tárcsákat és a csillapító betéteket is. Teljes rugalmasság a különböző pozíciókban és könnyű csere. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy beállítsa a legjobb támaszpontot az elektronikus alkatrészek elhelyezéséhez.

SZOLGÁLTATÓ LEMEZEK
Az egyes elektronikus alkatrészeket támogatják (nincs szükség polcokra). Az egyszerű beszerelést megkönnyíti a rugalmas betét, amely stabilitást biztosít, amikor az elektronikus alkatrészeket az állítható tüskékre helyezi.

STABILIZÁTORRÚD
A belső szerkezetben elhelyezve megállítják a belső szerkezet legkisebb ingamozgását. Mindegyik táblázatban négy, amely a belső szerkezet legalsó részén található. A megfelelő használathoz ellenőrizze a kézikönyvet.

ELVÁLASZTÓ PLATFORM
Az asztalok csúcsait rozsdamentes acél tárcsák támasztják alá. A szállítás kétféle, a helyiség akusztikájától függően eltérő hangviselkedésű padlószőnyeget tartalmaz. A megfelelő alappárnák használatához lásd a kézikönyvet.
1 899 000 Ft
Részletek
Tulajdonságok :

Súly : 41 kg

Terhelhetőség : 200 kg

Magasság : 115 cm

Lábak közti belső távolság : 53 cm

Használható hely : 75 cm
Adatok
Cikkszám
ar102
Tömeg
41 kg/db