Kérdése van? Hívjon minket! 202528548

Artesania Exoteryc Rack 4 szint
Artesania Exoteryc Rack 4 szint
2 299 000 Ft

Artesania Exoteryc Rack 4 szint

Artesania Exoteryc Rack 4 szint
Artesania Exoteryc Rack 4 szint
Exoteryc audio rack
PLATFORM
Az antimágneses, rozsdamentes acél konstrukció egy speciálisan kialakított alapot támogat a lemezjátszó vagy más alkatrészek felállításához. Különféle változatok és anyagok állnak rendelkezésre. Tekintse meg a tartozékok brosúráját.

ROZSDAMENTES ACÉL FELSŐ RÖGZÍTÉSEK POLCÁLLVÁNYOKNAK
Minden lemez egy kúpos bemélyedéssel készült, amely a forgótányér tüskéit támogatja.

KÜLSŐ SZERKEZETE
Különleges részecskékkel és elasztomerekkel töltött fémből készült. Az állványok átmérője 60 mm. Ezek a tényezők az állványt nehézzé, tartóssá és stabillá teszik. A szerkezet rezonancia együtthatója jelentősen csökken. A használt festék diffúziós célokat szolgál.

BELSŐ FELFÜGGESZTÉS SZERKEZETE
A külső szerkezettől elszigetelve. Megszünteti a rögzített és akusztikus forrásokból származó rezgéseket válaszfalak létrehozásával;
acél tűk szigetelő tárcsákra támasztva. Ezek további szintű rezonancia elleni védelmet biztosítanak. Ez a függő audioállvány három rekesszel rendelkezik.

TEFLON KÖZÖSSÉGEK
Támogatja a belső szerkezetet és elszigeteli a külső szerkezettől. (Átmérő 38 mm)

LINEÁRIS KAROK
Antimágneses rozsdamentes acélból készült karok. A karok állítható tüskékkel vannak felszerelve (különböző pozíciókban helyezhetők el) a szigetelő tárcsákat és a csillapító betéteket is. Teljes rugalmasság a különböző pozíciókban és könnyű csere. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy beállítsa a legjobb támaszpontot az elektronikus alkatrészek elhelyezéséhez.

SZOLGÁLTATÓ LEMEZEK
Az egyes elektronikus alkatrészeket támogatják (nincs szükség polcokra). Az egyszerű beszerelést megkönnyíti a rugalmas betét, amely stabilitást biztosít, amikor az elektronikus alkatrészeket az állítható tüskékre helyezi.
2 299 000 Ft
Adatok
Cikkszám
ar105